Tootal textíliák

Férfi ingek

Specialitásunk a férfi inganyagok. A piacvezető Tootal csapata szakértő a szövetek világában, legyen szó vállalati, vagy alkalmi férfi ingszövetről. Raktárunkban többféle anyag típus, összetétel és szövésfajta is megtalálható, a Tootal Fabrics (Holland) B.V. páratlan, kiváló minőségű termékek széles választékát kínálja. Készletünkben számos pamut, CVC és TC kevert szálas anyag található. Ez a kollekció egyebek mellett egyszálú fonalakból, két hajtásból, kétrétegű fonalakból, twillből, szálfestett, nyomott, digitális print és fonalfestett szövetekből áll.

Női blúzok

A Tootal sikerének titka a folyamatos termékfejlesztés és a trendeknek megfelelő új termékek tervezése. A közelmúltban több szövettípussal bővült kínálatunk, például kiváló minőségű viszkóz, poliészter, len és len/pamut darabokkal, amelyek sokféle színben és nyomattal kaphatók. Ezek a szövetek alkalmasak női viseletre, alkalmi és céges blúzokra egyaránt.

Formaruházat

Kollekciónk széles választékot kínál vállalati egyenruha ingekhez és blúzokhoz. Különféle textúrájú, kompozíciós és szövéstípusú darabokat kínálunk, sokféle színben és kivitelben. Minden szövetünk elérhető, mintadarabok és színkártyák rendelhetők. Webáruházunkban online megtekintheti teljes céges és egyenruha szövetkollekciónkat.
A vállalati szövetek néhány fontos tulajdonsága lehet:
– Gyűrődésálló
– Utazásbarát
– Kényelmes viselet, sztreccsel
– Vízlepergető kivitel

A Tootal kollekciójában bizonyos szövetek megfelelnek ezen kritériumoknak, amennyiben ilyen terméket keres, előzetesen egyeztetett igények alapján tudunk vevőspecifikus termékeket gyártani.
A Tootal már egy úgynevezett “fenntartható kollekciót” is a piacra dobott, amely biopamutból és újrahasznosított poliészterből áll. Ezek a szövetek pamut, sztreccs, kevert és nehezebb súllyal készülnek, és akár corporate viseletnek is alkalmasak.

Ipari ruházat

A Tootal újabb kínálatában helyet kaptak az úgynevezett “ipari ruházat” szövetei, melyek kellemes viseletet nyújtanak, strapabíróak, vegyileg tisztíthatók, és 95C-on moshatók. Alkalmasak a vendéglátás- és szállodaipar, az egészségügy, vagy egyéb, fokozott igénybevételnek kitett szakmák formaruházatának megalkotására.

Fenntartható kollekció

Évekkel ezelőtt megtettük az első lépéseket a fenntarthatóság felé azzal, hogy a teljes szövetkollekciónk megkapta az Oekotex tanusítványát, és egyúttal megfeleltünk az Európai Unió REACH előírásának, amely az egészség és a környezet védelmének javítását szolgálja a vegyi anyagokkal szemben.

További minősítésekkel rendelkezünk és megfelelünk a világszerte elismert szabványoknak, mint például: GOTS, GRS és OCS. Ezen tanúsítványok mellett a Better Cotton Initiative (BCI) tagja is vagyunk. A teljes ellátási láncunkat ezen szervezetek felügyelik, annak érdekében, hogy a Tootal Fabrics (Holland) B.V. évről évre megfeleljen ezen előírásoknak, így biztosítva a megszokott minőséget.

Jelenleg fenntartható szöveteket kínálunk organikus pamutból és újrahasznosított poliészterből, valamint környezetbarát anyagokat, mint például Tencel®, viszkóz, len és bambusz standard kollekciónk részeként.
Minden digitális nyomtatott cikk ellátható BCI-kredittel, valamint GOTS- és GRS-tanúsítvánnyal, ahol az utóbbiak a tinta/festékanyag fenntarthatóságának biztosítását is tartalmazzák.

Kiegészítő anyagok

A cég kínálatának fontos elemei az inggyártáshoz használt kiegészítő anyagok. Kínálatunkban többféle vastagságban/keménységben és színben szerepelnek vetex (gallérbélés) anyagok, valamint selyembélések, melyek az ing- és felsőruházat-készítés fontos elemei.

Standard kollekció

Standard kollekciónk számos gyűjteménykönyvre és több ezer tárgyra és színre oszlik:

– 100% pamut könyv
– pamut/poliészter könyv
– poliészter/pamut könyv
– 100% pamut nyomtatott könyv
– poliészter/pamut nyomtatott könyv
– digitális nyomtatott könyv pamut
– digitális nyomtatott könyv viszkóz

Az év során gyakran frissítjük standard kollekciónkat új, különböző típusú és színű anyagokkal, hogy még változatosabbá tegyük kollekciónkat. Mindeközben figyelembe vesszük az ingszövet-piac újdonságait, ügyfeleink és tervezőink javaslatait, hogy a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsuk.

Szezonális kollekció

Minden évszaknak megvan a maga egyedi kollekciója. A Tootal az év során számos szezonális szövetkollekciót dob piacra, hogy naprakész legyen a legújabb divatirányzatokkal. Profi tervezőinktől, a piac aktuális trendjeiből és ügyfeleink ötleteiből merítünk.

Minden évben friss tavaszi/nyári és őszi/téli kollekcióval jelentkezünk. Kollekcióink a pamutszövetektől és keverékektől a darabos festett, fonallal festett és digitálisan nyomtatott szövetekig, egészen a szezonális kollekció és szezonközi kollekción át számos darabot tartalmaz.

Kész ing kollekció

A tervezéstől a gyártásig egészen a kivitelezésig számos részletnek kell megfelelni egy kész ing esetében. Fontos szempont a szövet, a gallér, a mandzsetta, a varrás, valamint a gombok kiválasztása, illetve a megbízó saját címkéjének az elhelyezése.
Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkezik ezen területen, és tudja, hogy az ingek elkészítéséhez elengedhetetlen a kellő gondosság és odafigyelés. Kizárólag minősített tanúsítvánnyal rendelkező partnerekkel dolgozunk.

Szövet kollekció

Európai gyapjúszövet és gyapjúszövet keverékek divat- és vállalati felhasználásra.
A Tootal Fabrics kiváló minőségű szöveteket biztosít ügyfeleinknek ingekhez, blúzokhoz és munkaruházatokhoz több mint 80 országban, legújabb irányzata pedig a kizárólag Európában előállított gyapjúszövet és a kevert gyapjúszövet anyagok.
A gyapjúszövet kínálatunk jelenleg egy nagyobb téli és egy kisebb nyári kollekcióból áll.

Inganyagaink teljes palettájáról készséggel adunk további információt, ha felkeltettük érdeklődését, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot! Szívesen állunk rendelkezésére akár tanácsadásról, akár a teljes kollekció bemutatásáról legyen szó.