Cégünkről

Cégünkről


Cégünk, a Sowa-Ker. Kft. a holland Tootal Fabrics textilgyártó cég kizárólagos magyarországi képviselete.

Kereskedelmi partnerkapcsolatunk 1997-re nyúlik vissza. Hosszú ideje tartó együttműködésünk során számtalan alalommal nyertek el partnereink az általunk forgalmazott inganyagokkal közbeszerzési tendereket ( pl.: Magyar Posta, MÁV, Büntetés-végrehajtási Szervek), emellett számos magyar inggyártó cég számára szállítunk havi/negyedéves rendszerességgel textíliákat.

Minden általunk forgalmazott anyag Öko-Tex Standard 100 minősítéssel rendelkezik, ami a legmagasabb európai minőségi követelményeknek való megfelelést jelent, így ennek köszönhetően minőségi reklamáció nem fordul elő.

Tootal Fabrics B.V.


Partnerünk, az 1972 óta működő Tootal Fabrics bv. központja Hollandiában, Enscede-ben található, ahol mintegy tízmillió méter anyag tárolására alkalmas raktárat üzemeltetnek.

Inganyagaikat Ázsiában lévő gyáraikban gyártják, legfontosabb gyáregységeik Thaiföldön és Malajziában találhatók. A távol-keleti gyárakban képzett szakemberek az európai minőségi sztenderdnek megfelelően irányítják a gyártást folyamatos minőségellenőrzés mellett. (Kínai partnerrel az instabil minőségi kritériumok miatt nem folytatnak együttműködést.)

A nagy múltú vállalat stratégiai célja – a minőségi inganyagok szállítása mellett – a partnerhálózat azonnali és kifogástalan kiszolgálása, ezért folyamatosan dolgoznak a logisztikai rendszerük fejlesztésén.

Stratégiájuknak és rendkívül jó anyagaiknak köszönhetően megítélésük a textílanyag piacon kiváló, partnerhálózatuk stabil. 76 országba szállítanak anyagokat, leginkább Európába, Észak- és Dél-Amerikába, valamint Afrikába és Közel-Keletre.

Kereskedelmi kondíciók Magyarországon


Nap mint nap azon dolgozunk, hogy partnereink igényeit lehetőségeinkhez mérten a leggyorsabban kiszolgáljuk. Igény esetén a teljes inganyag-minta szortimentet bemutatjuk, illetve amennyiben szükséges, szakmai tanácsadást is nyújtunk.

Az inganyagok teljes skáláját kínáljuk: 100% pamut és kevert szálas, uni és tarkánszőtt, dobby, fil-a-fil, oxford és szatén dessinek egyaránt megtalálhatóak a kollekcióban.

A 100 % pamut termékek között különösen népszerűek a vasalásmentes és könnyű kezelhetőségű termékek.
A rendelhető mennyiség: 1 vég (általában 100-130 méter), 1 szállítási tétel 2.000 méter, ami lehet akár végenként különböző dessin/szín. 2.000 méternél kisebb rendelésekre is biztosítunk lehetőséget, szállítási felárral.

Hetente egyszer, pénteken indul szállítmány Enschede-ből, erre a rendelést szerda estig lehet leadni. Az áru a következő hét hétfőn érkezik Budapestre, így a megrendeléstől számított 5 napon belül a tétel megérkezik a megrendelőhöz. 2.000 méteres megrendelés esetén az ár tartalmazza Magyarországon belül a házhoz szállítás költségét is.

Inganyagaink teljes palettájáról készséggel adunk további információt, ha felkeltettük érdeklődését, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot! Szívesen állunk rendelkezésére akár tanácsadásról, akár a teljes kollekció bemutatásáról legyen szó.