Magunkról

Cégünk, a Sowa-Ker. Kft. a holland Tootal Fabrics textilgyártó cég kizárólagos magyarországi képviselete.

1997 óta állunk szoros kereskedelmi kapcsolatban. Hosszú ideje tartó együttműködésünk során számtalan alalommal nyertek el partnereink az általunk forgalmazott inganyagokkal közbeszerzési tendereket ( pl.: Magyar Posta, MÁV, Büntetés-végrehajtási Szervek), emellett számos magyar inggyártó cég számára szállítunk havi/negyedéves rendszerességgel textíliákat.

Minden általunk forgalmazott anyag Öko-Tex Standard 100 minősítéssel rendelkezik, ami a legmagasabb európai minőségi követelményeknek való megfelelést jelenti. Ez a gyakorlatban úgy mutatkozik meg, hogy minőségi reklamáció nincs az inganyagokra.

ing_minta_1

Tootal Fabrics bv.

Partnerünk, az 1972 óta működő Tootal Fabrics bv. központja Hollandiában, Enscede-ben található, ahol egy tízmillió méter anyag tárolására alkalmas raktárat üzemeltetnek.

Inganyagaikat Ázsiában lévő gyáraikban állítják elő, legfontosabb gyáregységeik Thaiföldön és Malajziában találhatók. A távol-keleti gyárakban képzett szakemberek az európai minőségi standardnak megfelelően irányítják a termelést, koordinálják a folyamatos minőségellenőrzést. (Kínai partnerrel az instabil minőségi kritériumok miatt nem folytatnak együttműködést.)

A nagy múltú vállalat stratégiai célja – a minőségi inganyagok szállítása mellett – a partnerhálózat azonnali és kifogástalan kiszolgálása, ezért folyamatosan dolgoztak és dolgoznak jelenleg is a logisztikai rendszerük fejlesztésén.

Stratégiájuknak és rendkívül jó anyagaiknak köszönhetően reputációjuk kiváló, partnerhálózatuk stabil. 76 országba szállítanak anyagokat, főleg Európába, Észak- és Dél-Amerikába, Afrikába és Közel-Keletre.

ing_minta_2

Kereskedelmi kondíciók Magyarországon

Készen állunk arra, hogy partnereink igényeit lehetőségeinkhez mérten a leggyorsabban kiszolgáljuk. Lehetőséget biztosítunk arra, hogy a teljes inganyag-minta szortimentet megismerjék, igény esetén szakmai tanácsadást is nyújtunk.

Az inganyagok gyakorlatilag teljes skáláját kínáljuk: 100% pamut és kevert szálas, uni és tarkánszőtt, dobby, fil-a-fil, oxford és szatén dessinek egyaránt megtalálhatóak a kollekcióban.

A 100 % pamut termékek között különösen népszerűek a vasalásmentes és könnyű kezelhetőségű termékek.

A rendelhető mennyiség: 1 vég (általában 100-130 méter), 1 szállítási tétel 2.000 méter, ami lehet akár végenként különböző dessin/szín. 2.000 méternél kisebb rendelésekre is biztosítunk lehetőséget, szállítási felárral.

Hetente egyszer, pénteken indul gyűjtő kamion Enschede-ből, erre a rendelést szerda estig lehet leadni. Az áru a következő hét hétfőn érkezik Budapestre, tehát  a megrendeléstől számított 5 napon belül a tétel megérkezik a megrendelőhöz. 2.000 méteres megrendelés esetén az ár tartalmazza Magyarországon belül a házhoz szállítás költségét is.

ing_minta_3